Am cumparat ardei ,cite persoane sunt sau citi ardei vrem pt. o persoana,am copt ardeii, pe tabla, la aragaz,dupa ce s-au copt am pus ardei intru-n castron si i-am acoperit cu un prosop ca sa se abureasca,se curata mai usor,bineinte;les ca la curatat ma ajutat si ajutorul meu de bucatar ,fetita mea,dupa ce am terminat de curata,am facut un dresing din utina sare,apa,ulei de masline,otet si 2 catei de usturoi,dresingul trebuie sa cuprinda bine ardei,sunt foarte buni cu carnita,tocanita si etc......
Si eu mor dupa ardei copti cu otet.
Am cumparat 2 kg de ardei kapia rosii... si as coace si eu cativa ...macar vreo 6 ca am la masa fripturica inabusita din piept de pasare.
Eu astept gogosarii , mai e putin si o sa apara, si aceia sint tare buni copti, din pacate mie nu-mi iase bine intotdeauna dresingul..adica e un fel de loterie :) cred ca am nevoie de un expert care sa-mi dozeze corect otetul, uleiul,si ce mai trebuie :)
cu piure de cartofi si piept de pui la gratar sint superbuni :)
Membri înregistraţi: 262 Cel mai nou membru: neamtu Vizitatori conectaţi: 6 Membri conectaţi: 0 Membri neactivati: 0 Membri suspendati: 26 Discutii forum: 417 268,589 vizite unice