Doi polițiști pe un aeroport. – Măi, eu nu pot să înțeleg cum poate un terorist să deturneze ditamai avionul care e așa de mare… – Măi tâmpitule, nu-l deturnează când e la sol, ci în aer sus când se face mic de tot…
Intreaga lume se da la o parte din fata omului care stie unde merge ...:)
Doi politisti patruleaza competent intr-un orasel prafuit de provincie. Unul dintre ei gaseste o oglinda. O ia de jos, o priveste si zice:
- Ba, fraiere, uite o poza cu mine!
- Ia da-mi-o si mie! Ha, ha, ha, ce fata de prost ai!
Intreaga lume se da la o parte din fata omului care stie unde merge ...:)
O batrina mergea incet pe trotuar abia tirind dupa ea doi saci de gunoi. Unul dintre saci se rupse si banknote de 20$ incepura sa se insire pe trotoar. Un politist ce se afla pe acolo o opreste si ii spune. - Doamna, vi s-a rupt sacul si va cad banii. Batrina se uita si spune. - Noroc ca ati vazut, domnule politist, acum trebuie sa ma intorc sa adun banii ! - Stati, ca nu-i asa simplu ! De unde aveti banii? Nu i-ati furat ? - Nu, domnule, e simplu. Eu stau linga un teren de fotbal si unii din spectatori vin sa urineze printre uluci pe florile mele. Asa ca, atunci cind e o partida, imi iau foarfeca de vie si ma asez in spatele gardului. Cind un spectator o scoate, eu il apuc si-i spun: 20$ sau ti-o tai ! Politistul isi zice ca e just si incepe sa rida. - Dar ce aveti in celalat sac atunci ? - Pai, domnule politist, ginditi-va si dumneavoastra: nu toti vor sa plateasca !
sunt asa cum sunt nu imi place sa fiu schimbat
Membri înregistraţi: 259 Cel mai nou membru: DanyBoss Vizitatori conectaţi: 2 Membri conectaţi: 0 Membri neactivati: 0 Membri suspendati: 26 Discutii forum: 417 267,212 vizite unice