08 September 2010, 20:07:05
Search   
 Navigare
-> Home
-> Forum
-> Contactaţi-ne
-> Galerie foto
-> Căutare

-> Carte de oaspeti
-> Evenimente
-> Invitati cu DJ Delta
 Link to us
Iti place Radio SunShine Romania, vrei sa-l recomanzi si altora?
Afiseaza acest buton pe site-ul tau.

Radio SunShine Romania

SlideShow Gallery
 Discuţii pe forum
Cele mai noi discuţii
-> Soare buna dimineata
-> O lume romantica...
-> PRAJITURA TAVALITA
-> Mihai Constandache
-> HITS 4 YOU cu Pity
Cele mai active discuţii
-> Soare buna dimineata [569]
-> Din casuta soarelui [93]
-> Pastrarea si prom... [92]
-> Poezii de ion van... [77]
-> La sueta cu Alex ... [74]
 RSS Feeds at the site
RSS - Pictures
RSS - Forum
Vezi discuţia
Radio SunShine Romania :: Care sunt limitele unei femei puternice ? :: Zi de zi cu noi
Who is here? 1 guest(s)
 Printează discuţia
Soare buna dimineata
Jeni
#1 Printează postarea
Postat la 08-12-2009, 01:02
Moderator

Postări: 238

Chiar daca iti arati coltii eu tot ma bucur ca te vad, si ca ai rasarit. Si cum ziua buna se cunoste de dimineata, buna sa fie si cafeluta nu? Are caimac ...lipseste partea imbunatatita(coniacu` de) dar e buna. Si cum nu am felie de pita in casa tre sa fug la magazin(brrrr) sa iau cateva felii sa pap, ca tre forta nu?
Dragilor somn usor la voi acolo ...si ne auzim mai tazriu. Poop.pupic
Soarele e viata, prietenia e speranta , zambetul e lumina si caldura sufletului e puterea.:)

bloguluijeny Trimite mesaj privat
Pantera Roz
#2 Printează postarea
Postat la 08-12-2009, 07:21

Moderator

Postări: 926

'Neata soareGrin Neata Jeni, Neata trupa vesela!
Imediat vine si cafeluta, eu deja sunt la a doua si e abia ora 7. Azi sunt in stare buna de functionare, asa ca recuperez cu spor. De dimineata ascult muzica ...chiar acum o aud in casti pe Celine Dion care canta ca un inger.
Va pup si va astept pe toti la cafeluta mai tarziu putin. Acum ies la inviorare afara cu Zgubiluta ca nu mai are stare.GrinGrin

Trimite mesaj privat
Jeni
#3 Printează postarea
Postat la 08-12-2009, 10:10
Moderator

Gata cafeaua? Eu is satula de munca aici si ceva intaritor ar merge. Deci... Azi a nins asa de frumos. Am iesit de la ore si m-am plimbat prin ninsoare. Am prins catva fulgi si i-am papat...yam... ce frumos era ! De ar ninge de Craciun! S-a oprit repede dar a nins si ...a venit iarna! Haideti s afacem un om d ezapada si sa incingem o bataie cu bulgari !!!!Grin
Soarele e viata, prietenia e speranta , zambetul e lumina si caldura sufletului e puterea.:)

Pantera Roz
#4 Printează postarea
Postat la 10-12-2009, 08:51

Moderator

'Neata trupa vesela....
Imediat facem si cafeluta. Astazi o bem fff fierbinte sa ne incalzeasca ca e asa un frigalau afara... Brrrrr!
Am fost la inviorarea de dimineata putin...Nu-mi venea sa ies din casa, dar poti sa te faci ca nu vezi catelul care sta cu lesa in gura la usa si asteapta???????GrinGrinGrinGrin

radiosunshine.net/multihost/images/df9zwye5dko75w7zvj.gif

Trimite mesaj privat
XvoicE
#5 Printează postarea
Postat la 10-12-2009, 09:42
Membru

Postări: 141

Neatza prieteni,nasol Mire ca dimi trebuie sa iesi fara sa vreiGrinsi aici e frig dar nu tare si tot am sperat ca va ninge dar nimicFrown....vreau zapadaaaaaaa,nu imi ramane decat sa ma uit in frigider,la congelator,doar acolo e zapada...insa nu stiu cum sa o scot de acolo sa o pun in cer sa cearna.....v-am pupatpupic

http://xvoice.eu/news.php Trimite mesaj privat
Jeni
#6 Printează postarea
Postat la 10-12-2009, 11:47
Moderator

Si eu vreau zapada... nu la pachet ci afara , sa ma dau cu saniuta sau cu pungaGrin aia de un leu. Aici a nins un pic dar s-a topit . Numa rasuflarea a 17 mil de indivizi si e de ajuns.
Vreau sa vin cu saniuta la colindat. Vreau colacei , gauri de covrigi, caltite cu iaurt de la Alex si tochitura de la Mirela. Plus ciorbita de burta.
Azi nu ma simt pre aok Am herpesu asta plus o gripa buna. Dar trec...
Va poop.
.

Seby
#7 Printează postarea
Postat la 10-12-2009, 11:57

Super Administrator

Postări: 299

Azi ciu-ciu soare,am vrut sa plec si cind am iesit afara si am vazut parbrizul inghetat la masina m-am razgindit Grin plec mai tirziu .
Editat de Seby la 18-01-2010, 14:51
Prietenia e posibila doar intre oameni buni wink

Trimite mesaj privat
Pantera Roz
#8 Printează postarea
Postat la 10-12-2009, 20:00

Moderator

Seara buna trupa vesela. Nu stiu cum a fost ziua voastra de astazi dar eu am fost tare harnicuta GrinGrinGrin.
Acum am obosit asa ca mi-am facut o cafeluta si m-am asezat la birou cu castlile pe urechi si-l ascult pe Florin cu cat patos vorbeste despre tinerete.
M-a furat putin subiectul asta pentru ca am cazut in butoiul cu melancolie.
Simt ca tineretea zboara pe langa mine, as vrea sa o ating, s-o apuc de-o aripa si sa o tin strans la pieptul meu sa n-o mai las sa plece.
Daca stau mai bine si ma gandesc...s-ar putea sa ma razgandesc si s-o sa se duca spre cei ce au nevoie cu adevarat de ea.
Tineretea sta in inima omului, de acolo vine ...acolo e locul ei, in casuta sufletului.
Daca m-ar intreba cineva daca exista oameni batrani la vasta de 20 de ani i-as raspunde ca da, exista... asa cum exista si oameni care merg sprijinindu-se in baston dar din a caror privire, gand si vorba iti zambeste tineretea.
Tineretea e o stare, nu o varsta... iar eu de starea asta nu am cum sa scap nici daca as vrea.
Cred ca s-a scurtcircuitat ceva in sufletul meu la varsta de 18 ani ca nu reusesc sa depasesc varsta asta.Grin
Sper ca si cand fata mea va fi brazdata de riduri sa-mi pun aceeasi intrebare...ce e cu mine si cand am sa implinesc 19 ani?GrinGrinGrinGrin

Trimite mesaj privat
Pantera Roz
#9 Printează postarea
Postat la 11-12-2009, 14:48

Moderator

Ziua buna trupa vesela! Astazi am lipsit de la cafeluta ca mi-o fost tare rau. Am luat cateva hap-uri si sper sa-mi revin rapid. Diseara iau saniuta, il strig pe Alex si-i zic...fratioareee hai la colindatGrinGrin
Va pup pe toti si va doresc o zi frumoasa! Acum fug in bucatarie ca trebuie sa umplu oalele. Azi am in meniu supica de pasare cu galuste si snitele de pui cu piure cu o salatica asortata langa ele...asta ptr sotiorul meu ca eu am baut laptic cu un covrigel si-mi ajunge.

Trimite mesaj privat
Pantera Roz
#10 Printează postarea
Postat la 11-12-2009, 17:11

Moderator

La ceas de seara va ofer un filmulet fff frumos
Silent night - Andre Rieu
YouTube Video

Trimite mesaj privat
XvoicE
#11 Printează postarea
Postat la 13-12-2009, 19:38
Membru

buna seara gasca...sa va zic ce sa luat mirelus de mine...ca nu am intrat pe site de 2 zile,dar e rea,doar stie ca o persoana draga mie a batut cale lunga ca sa ma vada...asa ca MIRELUS NU VINE MOSUL LA TINE!suriora nebunik ce esti...insa sa stii ca eu tot te iubesc,nu stiu unde e restul gastii vesele,pe Voica am pierdut-o oficial...telefon inchis si pe toti cei care ii intreb de ea nu stie nimeni nimicFrown

Pantera Roz
#12 Printează postarea
Postat la 13-12-2009, 20:11

Moderator

Seara buna trupa vesela...absenta ca de obicei.
Seara buna fratioare Alex. Nu-s rea asa cum spui tuPfft.
Mie cand mi-e drag ceva imi vine greu sa stau departe de acel ceva. De aceea nu inteleg de ce unii coleguti de-ai nostri nu au mai dat pe aici. Site-ul asta e casuta noastra. E imbracat in hainuta noua, de iarna, bradutii sunt plini de zapada, pe ulita se aud glasuri de copii, colindatorii au inceput sa umble ...dar, gazdele nu sunt acasa.
Cred ca ar fi frumos ca noi toata echipa, sa ne intampinam colindatorii care vin tocmai de departe cu o canuta de vin fiert si un colacel, dupa datinile romanesti si sa ne bucuram impreuna de Sarbatori.
Editat de Pantera Roz la 13-12-2009, 20:13

Trimite mesaj privat
Pantera Roz
#13 Printează postarea
Postat la 14-12-2009, 09:43

Moderator

Neata trupa veselaGrin. Trezirea ca soarele e sus...vorba vine ca nici gand de soare. E un ger la noi de crapa pietrele. Am iesit si pe la sase dimineata dar credeam ca acum s-a mai domolit... insa e cumplitt de friggggggg.
M-a scos cutulica al meu la plimbare dar i-a inghetat codita de n-o putea misca.GrinGrin
Am sa fac imediat o cafea fierbintica si va invit alaturi de mine sa o servim sa sa ne incalzimGrinGrin.

i166.photobucket.com/albums/u83/jst8761/gm/gm0101.gif

Editat de Pantera Roz la 14-12-2009, 10:00

Trimite mesaj privat
XvoicE
#14 Printează postarea
Postat la 14-12-2009, 10:17
Membru

Neatza zapacitilor....Mire si aici e un frigalau...ca nu imi vine nici sa ies din casa....insa dinj pacate am treaba pe afara,o cafea fierbinte am baut deja...sper sa ma si trezesc si sa ies la treaba...o zi frumoasa va doresc!bye

Pantera Roz
#15 Printează postarea
Postat la 15-12-2009, 07:53

Moderator

Buna dimineata trupa vesela! NINGEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Cand m-am uitat dimineata pe geam si am vazut ca a nins ma bucuram ca un copil. Am iesit in papuci afara imediat. I-am dat drumul din lesa lui Zgubi si am lasat-o sa se joace fericita. Anul trecut nu a vazut zapada iar acum era curioasa, a bagat boticul in zapada si sarea ca o caprita.GrinGrinGrin
Mai tarziu ies la o inca plimbarica. Acum am facut o cafeluta si vorbesc cu Jeny...ca de obicei tot depre mancareGrinGrin

Va invit pe toti la o cafeluta calda si dulce.

i166.photobucket.com/albums/u83/jst8761/gm/gm0410.gif

Editat de Pantera Roz la 15-12-2009, 08:00

Trimite mesaj privat
Seby
#16 Printează postarea
Postat la 15-12-2009, 10:21

Super Administrator

Postări: 299

La mine a nins de ieri dimineata si se anunta ca maine mai ninge iara :D
Editat de Seby la 19-01-2010, 14:52
Prietenia e posibila doar intre oameni buni wink

Trimite mesaj privat
XvoicE
#17 Printează postarea
Postat la 15-12-2009, 14:05
Membru

Grin DA CE CREDETI VOI?SI LA MINE NINGEEEEE DE AZI DIMINEATA....E UN FRIGALAU DE NU ITI VINE SA IESI DIN CASA...AZI AM AVUT TREABA CU PURCELUSUL....CARE DEJA E PUS CU CONDIMENTE...SI SE TOACA DE CARNACIORI...ASA CA MIRE HAI DE MA AJUTA...CA TI-OI DA UN COLACEL...SI UN CARNACIOR...V-AM PUPAT O ZI CAT MAI FRUMOASA!

Pantera Roz
#18 Printează postarea
Postat la 15-12-2009, 15:08

Moderator

Ninge. ninge, ningeeeeeeeeeeeee!
Alex imediat vin sa te ajut..imediat Grin
Abia astept sa mananc o bucatica de sorici...hi hi hiGrin

Trimite mesaj privat
Jeni
#19 Printează postarea
Postat la 16-12-2009, 01:49
Moderator

ce frumos e la voi! la mine nu ninge inca , au anuntat ninsori dar nu in Seul.Frown Si Alex ai facut poamna purcelusului? Mama ce buna e...si codita lui nae Ghita... Sper ca te-ai gandintit macar la noi cand ai pus la tigaita o jumeara .ok

Pantera Roz
#20 Printează postarea
Postat la 16-12-2009, 08:11

Moderator

'Neata trupa vesela! Ca bine zici Jeni... e fff frumos la noi insa Romania e blocata de zapada, Galatiul e inchis, am dat tel acum dupa un taxi si au spus ca pana la amiaza nu au nicio masina. Si ningeeeeee viscolit de aseara. Inca nu am iesit din casa, am facut o ceasca fierbinte de combustibil, apoi imi pun echipamentul de iarna, un girofar pe caciula si la drum!!!GrinGrin

Trimite mesaj privat
Salt la forumul: