| STIRI DIN LUMEA MUZICALA ROMANEASCA SI INTERNATIONALA |
| Mirela | Data: Miercuri, 17 Noiembrie 2010, 7:47:14 | Mesaj # 1 |
 Major general
Grup: Administrators
Reputaţie: 5
Stare: Offline
| Primul single de pe albumul post mortem al lui Michael Jackson a fost lansat online. Michael Jackson - Hold My Hand (Duet with Akon)
Mesajul a fost editat de către Mirela - Miercuri, 17 Noiembrie 2010, 7:52:31 |
| |
|
|
|
| ionel | Data: Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, 4:33:08 | Mesaj # 2 |
 Major general
Grup: Moderators
Reputaţie: 4
|
|
| |
|
|
|
| Tuchulch | Data: Luni, 22 Noiembrie 2010, 4:28:20 | Mesaj # 3 |
 Private
Grup: Blocked
Reputaţie: 0
| Ultimul clip pe care il mai puteti gasi si sub numele de Sharara adica Scanteie in traducere romaneasca face parte din filmul Mere Yaah Ki Shaadi Hai, un film pe care il recomand tuturor oamenilor si pe care mai puteti gasi foarte multe melodii frumoase. Acest film este produs de Bollywood si arata dragostea dintre 2 amici din copilarie care apoi se tranforma in adevarata dragoste, insa nu este dezvaluita decat atunci cand una dintre cele 2 personaje principale anunta ca se casatoreste cu o alta persona. Recomand vizionarea alaturi de persoana iubita. Vizionare placuta!!!
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Duminică, 06 Februarie 2011, 9:34:10 | Mesaj # 4 |
 Major general
| De curand a fost lansat videoclipul Andreei Balan- Crazy about you! Inca un videoclip fff bine realizat, aceeasi Andreea frumoasa, exploziva, la fel de incantatoare in toate ipostazele cuprinse in clip!
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Vineri, 16 Septembrie 2011, 7:21:47 | Mesaj # 5 |
 Major general
| Liviu Hodor lanseaza videoclipul “Sweet Love”
nde te poti bucura mai mult de o poveste de dragoste daca nu intr-o locatie exotica, pe o plaja pustie? De aceeasi parere sunt si Liviu Hodor & Mona care interpreteaza rolul unui cuplu de indragostiti in videoclipul celui mai nou single - “ Sweet Love”.
Liviu si Mona s-au bucurat de peisajul minunat al Greciei timp de trei zile, cat au durat filmarile. Florin Botea, regizorul clipului, a supravegheat indeaproape si a imortalizat plimbarile celor doi pe malul marii, aventurile cu barca, balaceala in mare si distractia din club.
« Am filmat in jurul insulei Zakynthos si ne-am simtit ca in vacanta. Peisajele de acolo sunt de-a dreptul minunate. Ne-am distrat copios, mai ales ca am avut de interpretat rolul unor indragostiti, iar la secventele unde trebuia sa ne mangaiem ne bufnea rasul pe toti din echipa. » povesteste Liviu Hodor.
Piesa “ Sweet Love” a fost lansata de Liviu Hodor si Mona la inceputul acestei veri. Vocea senzuala a Monei si sound-ul catchy, avand la baza acordeonul - amprenta folosita de Liviu inca de la debut, au facut ca “ Sweet Love” sa fie una dintre cele mai ascultate piese a verii.
Colaborarea celor doi se dovedeste a fi una de succes, Liviu Hodor si Mona fiind recent premiati cu Best Debut in cadrul Galei Premiilor VIP din luna august. De asemenea, Liviu Hodor este nominalizat la Romanian Music Awards in cadrul sectiunii Best DJ, iar impreuna cu Mona va urca pe 16 februarie pe scena din Brasov pentru un mega show.
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Vineri, 16 Septembrie 2011, 7:28:27 | Mesaj # 6 |
 Major general
| Yanni va reveni anul următor în Bucureşti!
L-am întâlnit pe Dumnezeu. S-a ascuns în muzica lui Yanni! Artistul şi-a făcut intrarea în scenă alături de o lună plină spectaculoasă dorind să fie martoră unui act artistic divin.
Pianistul şi compozitorul de origine greacă, Yanni a fost întâmpinat de peste 6000 de spectatori adresându-se de câteva ori în limba romană, iar mesajele în limba engleză fiind traduse, cu toate că şi-a dat seama că are de-a face cu un public cunoscător de limba engleză.
„Bună seara! Mulţumesc! Mă bucur să fiu la Bucureşti pentru prima dată. Sunteţi minunaţi! Ne aflăm aici doar de două zile, iar voi ne trataţi ca şi când am fi acasă. Tot ce ne dorim este ca în această seară să vă facem să vă deconectaţi de viaţa cotidiană, să uitaţi de necazuri şi probleme, să vă oferim putere şi un pic de pace, iar dacă vom reuşi înseamnă că ne-am făcut bine treaba.”, a transmis Yanni în deschiderea concertului.
Şi a reusit! Yanni cu melodiile lui ne-a purtat pe tărâmuri magice, în lumi diferite oferindu-ne pentru fiecare piesă câte o poveste. Yanni a interpretat piese de pe noul album, precum Voyage, dar şi piese mai vechi. Printre acestea s-a numărat “Felitsa”, melodia compusă mamei sale,“Acroyali”, un cântec despre locurile natale,‘Nightingale’ (Privigehtoarea’) ,cântec compus special pentru concertul din China şi interpretat în Oraşul Interzis.
Yanni ne-a făcut să zburăm, să simţim magia muzicii şi ne-a umplut sufletele de bucurie. Alături de Yanni, ne-au încântat cu talentul lor membrii formaţiei: Alexander Zhiroff – violoncel, Benedikt Brydern – vioară, Charlie Adams – tobe, Dana Teboe – trombon, Gabriel Vivas – chitară– bass, James Mattos – corn francez, Jason Carder – trompetă, Lisa Lavie – voce, Lauren Jelencovich – voce, Mary Simpson – vioară, Ming Freeman – clape, Samvel Yervinyan – vioara, Sarah O’Brien – violoncel, Victor Espinola – harpa, Yoel del Sol – percuţie.
Nu au lipsit solo-urile intrumentiştilor săi virtuoşi, de altfel extraordinare publicul aclamând măiestria acrobatică a interpretului la harpă din Paraguay alături de cubanezul de la percuţii , energia debordantă a bateristului Charlie Adams, şi acordurile puternice ale violoniştilor Benedikt Brydern şi Mary Simpson.
Ştiu că omenirea trece acum printr-o perioadă dificilă. Îmi doresc ca violenţa să înceteze şi fiecare om să aibă şansa de a trăi o viaţă decentă. De fiecare dată oamenii au reuşit să depăşească obstacolele, ştiu că o vom face si acum’, a fost mesajul de final de concert al talentatului pianist şi compozitor de origine greacă. Artistul a revenit cu mai multe bisuri şi a încheiat cu o veste bună: va reveni în Bucuresti anul viitor!
Cu siguranţă sunetele muzicii lui Yanni vor fi prezente în inima fiecărui român prezent la concert, şi în mod cert nu vom uita niciodată acest show artistic impresionant care ne-a emoţionat şi ne-a făcut să simţim fiecare vibraţie a sunetului până în străfundul inimii. Nu-l vom uita pe Yanni, aşa cum nici Yanni nu ne va uita niciodată: Bucureşti, nu te voi uita niciodată!
Yanni, pe numele său adevarat, Yiannis Hrysomallis, este unul dintre puţinii artisti din vest cărora li s-a îngăduit să susţină un concert la Taj Mahal. Foarte apreciat la nivel mondial, artistul a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare. Dupa India, în anul 1997 Yanni a fost singurul artist care a cucerit cu muzica sa Oraşul Interzis din China unde a susţinut un concert în faţa unui număr impresionant de spectatori. În urma acestor doua experienţe muzicale a rezultat ‘Tribute’ care a fost lansat, în acelaşi an, în 1997.
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Vineri, 16 Septembrie 2011, 7:35:16 | Mesaj # 7 |
 Major general
| Noul single al Andreei Banica!
Andreea Banica - Electrified
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Vineri, 13 Ianuarie 2012, 9:10:38 | Mesaj # 8 |
 Major general
| CHRISTINA AGUILERA SE SIMTE BINE IN PIELEA EI
,, Am fost criticata ca fiind prea slaba apoi prea grasa insa eu am incredere in mine si ma simt bine in propria-mi piele” spunea Aguilera intr-un interviu acordat revistei Marie Claire unde a vorbit deschis despre imaginea sa si corpul sau.
,,Prietenul meu iubeste corpul meu. Fiul meu e sanatos si fericit, astea conteaza pentru mine!”
,,Cand am lucrat la Burlesque am pierdut mult din greutate devenind prea slaba. Nu obisnuiesc sa ma cantaresc, important e sa ma simt bine in hainele pe care le port”.
Tot in interviu, Christina a vorbit despre dezamagire si durere, despre anul 2011 , un an foarte greu pentru ea. ,,A fost un an dur” a spus ei publicatiei. ,, Dupa o casnicie de 5 ani am divortat
de sotul meu, Jordan Bratman, plus ca in tot acest an s-au intamplat multe lucruri neplacute. Este greu pentru oricine sa treaca prin asa ceva. Dar cand esti o celebritate si esti pusa sub microscop e de 58 de milioane de ori mai greu”.
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Vineri, 13 Ianuarie 2012, 9:36:57 | Mesaj # 9 |
 Major general
| Madona a anuntat titlul noului sau album:”MDNA”
In timpul unui unui interviu pre-inregistrat si care va fi difuzat in episodul de vineri a Graham Norton Show a declarat gazdei sale ca noul sau album se va numi MDNA, o premiera pentru Interscope, mai ales ca in toata cariera ei de studio a colaborat cu Warner Bros.
Noul album e asteptat sa apara pe rafturile magazinelor inainte de sfarsitul lunii martie, desi nicio data de lansare nu a fost confirmata.
Cand a fost intrebata de catre gazda despre data lansarii, regina muzicii pop a spus ca oamenii nu prea pot sa astepte si e posibil sa se incerce sa ,,scurga” melodiile direct de pe serverul ei. ,,Pot oamenii sa astepte? a intrebat retoric artista! ,, E teribil” a spus Madona.
Potrivit Glamour, Norton şi Madonna, de asemenea, despre Lady Gaga.
,,Cand am vazut-o prima data, am fost foarte impresionata de ea, iar ea a fost rece”, a relatat Madonna.
|
| |
|
|