| Buna Dimineata Soare! |
| radiosunshine | Data: Luni, 15 Noiembrie 2010, 11:02:44 | Mesaj # 1 |
|
Private
Grup: Administrators
Reputaţie: 0
Stare: Offline
| Buna dimi la toata lumea!!!!!!!!! o zi plina plinaaaaa de soare!
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Luni, 15 Noiembrie 2010, 12:32:41 | Mesaj # 2 |
 Major general
Reputaţie: 5
| Buna dimineata soare! Am inceput ca de obicei dimineata cu castile pe urechi! Bum bum!
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Marţi, 16 Noiembrie 2010, 8:36:18 | Mesaj # 3 |
 Major general
| BUNA DIMINEATA SOARE! Bum bum si astazi. Muzica buna pe bekup-ul RADIO SUNSHINE ROMANIA! Exact ce-mi place. Chiar acum o ascult pe Jennifer Paige. Se anunta si ziua de astazi a fi una superba. Primele ore sunt dexa excelente... cafeluta aburinda, muzica sufletului meu in casti, soarele straluceste , prietenii au inceput sa se adune! O zi superba va doresc tuturor celor ce pasiti in casuta soarelui! Poftiti la cafea!
|
| |
|
|
|
| XvoicE | Data: Marţi, 16 Noiembrie 2010, 8:39:19 | Mesaj # 4 |
 Sergeant
Reputaţie: 2
| Buna dimi tuturor!Ma bucur ca din nou avem un locusor al nostru unde sa ne salutam si sa fim din nou impreuna!o zi plina de soare tuturor!
Munca in echipa presupune in primul rind sa-ti pierzi jumatate din timp explicindu-le celorlalti de ce nu au dreptate. (George Wolinski)
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Miercuri, 17 Noiembrie 2010, 7:05:38 | Mesaj # 5 |
 Major general
| Buna dimineata soare! Buna dimineata tuturor! SOARE <SOARE< SOARE ptr toti prietenii! Duna dimineata in casuta soarelui RSR
Mesajul a fost editat de către Mirela - Miercuri, 17 Noiembrie 2010, 7:10:03 |
| |
|
|
|
| XvoicE | Data: Miercuri, 17 Noiembrie 2010, 10:03:51 | Mesaj # 6 |
 Sergeant
| Neatza gasca....inca o zi in care soarele rasare!O zi cam posomorata aici la mine dar astept zapada...am inceput sa imi doresc sa fie iarnaaa!o zi plina de soare va doresc tuturor!
Munca in echipa presupune in primul rind sa-ti pierzi jumatate din timp explicindu-le celorlalti de ce nu au dreptate. (George Wolinski)
|
| |
|
|
|
| romantica | Data: Miercuri, 17 Noiembrie 2010, 11:36:25 | Mesaj # 7 |
 Lieutenant
Grup: Moderators
Reputaţie: 3
| OOO...a rasarit soarele iar in casuta noastra. Bine ca suntem iar impreuna. Parca ne simteam lipsa ....si lipsa acestui coltisor al nostru.
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Joi, 18 Noiembrie 2010, 9:02:17 | Mesaj # 8 |
 Major general
| Buna dimineata trupa! O cafeluta fierbinte si muzica la maxim in casti si dimineata e perfecta! Buna dimineata soare! O zi superba sa avem toti!
|
| |
|
|
|
| ionel | Data: Joi, 18 Noiembrie 2010, 11:56:38 | Mesaj # 9 |
 Major general
Reputaţie: 4
| buna dimineata soare. ma bucur enorm ca existati in viata mea si imi duceti in fiecare zi cate o raza de soare. voi sunteti prietenii mei adevarati pe care nu i am avut niciodata si sper in speranta ca ne vom intalni si ne vom imbratisa ca niste prieteni adevarati. va iubesc ca mi ati facut viata mai frumoasa pentru ca alaturi de voi simt iubire, respect si sinceritate....
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Vineri, 19 Noiembrie 2010, 10:05:30 | Mesaj # 10 |
 Major general
| Buna dimineata soare! Azi suntem in revizie dar cafeluta tot o servim impreuna aici sau pe chat.
|
| |
|
|
|
| Blue_eyes | Data: Vineri, 19 Noiembrie 2010, 10:14:18 | Mesaj # 11 |
 Colonel
Grup: Users
| Buna dimineata,un gand frumos si un zambet va trimit cu drag si sa aveti o zi frumoasa si placuta!Hai la cafeluta,va astept cu drag.Soare in suflet si in zambet..
Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine cand ii chemi in momentele frumoase ale vietii si in cele rele...cand vin nechemati....
|
| |
|
|
|
| XvoicE | Data: Vineri, 19 Noiembrie 2010, 12:24:22 | Mesaj # 12 |
 Sergeant
| Neatza gasca vesela...muncim cu drag si spor sa facem ceva frumos:dva doresc o zi cat mai frumoasa si intram in weekend!iupyyyy
|
| |
|
|
|
| Mirela | Data: Vineri, 19 Noiembrie 2010, 12:52:59 | Mesaj # 13 |
 Major general
| Un videoclip superb ne ofera prietena noastra Dori tuturor prietenilor ce suntem aici in casuta soarelui. Kingdom Come - Friends
|
| |
|
|
|
| XvoicE | Data: Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, 9:06:09 | Mesaj # 14 |
 Sergeant
| Neatza gasca vesela...haideti la cafea....cu gust si aroma de rom avem azi va doresc o sambata minunata si plina de soare!
|
| |
|
|
|
| corcodel | Data: Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, 9:42:44 | Mesaj # 15 |
 Lieutenant
| Buna dimineata Soare! Haideti ca va invit la o ceasca de cafea fierbinte cu mirosul ei care te atrage de aici din Spania!
|
| |
|
|