| Seby | Data: Miercuri, 28 Septembrie 2011, 12:48:25 | Mesaj # 1 |
 RS
Grup: Administrators
Reputaţie: 1
Stare: Offline
| Regulament General Folositi optiunea de cautare a forumului. Inainte de a publica un subiect nou - incercati sa folositi optiunea de cautare a forumului. Incercati de asemeni, sa il publicati in forumul la care se incadreaza cel mai bine. NU se admit exceptii. Incercam sa pastram acest forum organizat! Structura actuala a forumului si a mesajelor este importanta. Va rugam ca atunci cand postati un subiect nou sa tineti cont de structura actuala a forumului. Daca nu stiti unde sa postati un anumit subiect puteti cere ajutorul moderatorilor. Daca gresiti moderatorii vor muta acel subiect unde considera ei necesar fara sa ofere informatii suplimentare. De asemenea va rugam sa tineti cont si de modul in care structurati informativ mesajul in sine. Valoarea unui mesaj este data de: - calitatea sa informativa (continut) - titlul sau cat mai sugestiv - modul in care il structurati (ca sa fie cat mai logic si usor de citit) - calitatea limbajului folosit. Dupa postarea unui mesaj aveti timp limitat sa-l editati pentru a putea imbunatatii valoarea acestuia. Daca editarea duce la deprecierea evidenta a mesajului, din respect pentru cei care citesc aceste mesaje, ne rezervam dreptul sa moderam acel mesaj (prin editare, stergere, sanctiuni, etc.) Nu uitati ca scopul participarii in cadrul discutiilor, nu trebuie sa fie convingerea celorlalti participanti ca punctul de vedere propriu este cel corect. Retineti ca nu este obligatoriu ca discutia sa se termine cu un acord. Nimeni nu are dreptul sa se supere daca ceilalti participanti nu ii impartasesc opiniile. Aceasta este esenta dialogului. Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in functie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat. Desi apreciem o limba de comunicare curata si corecta, comentariile privind gramatica folosita de ceilalti participanti sunt mai putin importante pentru bunul mers al acestui forum; le puteti face daca doriti - folosind mesageria privata. Nu uitati ca multi dintre membrii comunitatii sunt plecati din Romania iar evolutiile lor lor gramaticale nu fac obiectul acestui site. De asemeni, nu uitati ca de multe ori graba sau lipsa de timp este cauza greselilor de scriere si nu neaparat lipsa de la orele de gramatica. Esenta conteaza, nu detaliile de decor. Limba mesajelor pe acest forum este Romana. In mod exceptional se pot folosi citate intr-o limba straina, cu conditia sa fie acompaniate si de traducere. Nu agreem publicarea mesajelor sau glumelor in alta limba. Atit Moderatorii cit si Admistratorii trebuie sa aiba o atitudine obiectiva si echidistanta fata de membrii comunitatii. Totusi, nu uitati ca pot avea si ei pareri personale. Exprimarea acestor pareri personale poate fi insa facuta numai cu precizarea "punct de vedere personal". . Nu sunt admise discutii pe teme religioase/politice,jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Radio Sunshine.ro isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii. In momentul in care apar discutii contradictorii intre membri sau membri si moderatori, va rugam sa urmariti urmatoarele principii: - discutia trebuie sa fie civilizata - incercati sa combateti cu argumente verificabile si nu cu presupuneri - ascultati si parerea celuilalt - evitati mesajele kilometrice (ganditi-va ca nu toti au timp sa scrie la fel de mult sau sa citeasca ce scrieti voi). Aceste mesaje conduc rapid la "resemnarea" interlocutorului. Deci scurt si la obiect. - Nu uitati ca puteti cadea de acord, ca nu sunteti de acord! ATENTIE: daca moderatorii considera ca discutia a ajuns intr-un punct mort ei vor inchide subiectul. Discutia poate continua bineinteles pe mail sau pe privat. Daca una din parti redeschide subiectul dupa ce acesta a fost inchis de moderatori, suporta consecintele care pot merge pana la inchiderea contului. Persoanele "gica-contra" care nu fac altceva decat sa incite spiritele (predispuse la cearta si scandal) vor fi banate fara aviz prealabil. Nu uitati ca acest forum se vrea un forum pasnic, cu multi membri ocupati, care nu au energia si timpul necesar sa se avante in discutii interminabile. Este un forum informativ si nu un teren de disputa. NU "sufera" nimeni daca nu mai doriti sa postati/vizitati acest forum. Este o alegere ce va apartine si nu tinem neaparat sa o cunoastem. E o problema strict personala. NU este nevoie sa deschideti un topic in care sa ne explicati de ce "plecati" de pe forum. In cazul in care o faceti, acest topic va fi sters si contul dumneavoastra va fi inchis. Odata ce ati cerut inchiderea contului si dupa o vreme doriti re-deschiderea sa, este la latitudinea administratorilor si moderatorilor re-deschiderea acestuia. Acest forum este un forum de oameni maturi si ne asteptam ca deciziile dumneavoastra sa fie mature si definitive. Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIU si nu un DREPT! Ne-respectarea regulilor sale de functionare duce la stergerea mesajelor respective, la interzicerea accesului pe anumite sectiuni, excluderea in totalitate din comunitate si - in mod extrem - la interzicerea vizionarii acestui forum - prin blocarea IP-ului. Administratorii si moderatorii acestui forum au dreptul sa inchida contul, fara preaviz sau explicatie oricarui membru.
Va multumim pentru intelegere.
|
| |
|
|
| Ilie_teacher | Data: Miercuri, 28 Septembrie 2011, 7:07:41 | Mesaj # 2 |
 Major general
Grup: Users
Reputaţie: 4
Stare: Offline
| Seby, ma simt jignit pentru faptul ca tema "Catre Dumnezeu" a fost suspendata, sau cel putin asa am inteles eu..... Nu ma intreb "de ce".... "cand.." si "cum...", nu cred ca are rost.... am citit ceva sau mai bine zis, cateva dintre randurile din regulament...sd mai bine ma abtin...... Disputa, daca imi este permis sa-i zic asa, dintre mine si Bella, a fost o conversatie ce observ eu, nu a facut placere nimanui.... de aici si termenul de... jignit..... Fiecare "vrea ce face"(expresie ce o stiu de la o doamna) drept pentru care am sa zic asa.... daca se va vrea sa continui pe acest topic sau cum se mai numeste el, voi scrie... daca nu... asta e viata... sanatosi sa fim... Singurulul fapt ce ma supara e ca nu am cum sa exprim in totalitate unele idei... dar nimic nu e fara de folos asa ca.... restrangerea asta... folos tuturor sa fie.....
|
| |
|
|